HÁLA ISTENNEK MÉG ÉPPEN IDŐBEN FELTÁRULHATOTT EZ A KIS KÖNYVECSKE .LELKI SZEMEINK ELŐTT.HOGY MÉGÚJABB ÚTMUTATÁSUL SZOLGÁLHASSON,VALAMINT RENDBE TEGYE AZ EGÉSZ NOSZTRADAMUSZI KÉPET.HOGY KIT ÉS KIKET KÓDOLT KI BENNE ?

...Eljő a Szentlélek a szélesség 48.fokáról,nagy népvándorlás lesz általa,elűzi az Antikrisztus iszonyát,ez utóbbi meg háborút indít a Szentatya és a keresztény egyház ellen.Innen.

ONEMALE.jpg

binladen3.jpg

LÁTHATJUK LÁTTUK TEHÁT "ISMÉTELTEN" ELJÖNNI A SÁTÁNI FENEVADAKAT.IMMÁRON ÚJ RUHÁCSKÁIKBAN, ÚJ ORSZÁGAIKBÓL, IRAKBÓL, IRÁNBÓL,AFGANISZTÁNBÓL, KÍNÁBÓL, KOREÁBÓL, MÉGDÉLEBBRŐL ÉS MÉGÉSZAKABBRÓL.VALAMINT HÁT GYAKORLATILAG MINDENHONNAN.A VILÁG FELFOGHATATLANUL NAGYMÉRVŰ VÁLTOZÁSAI ÉS ISZONYATAI ÉS FEJLŐDÉSEI KÖZEPETTE.ÚJ HÁBORÚK ÚJ HATÁROK ÚJ REZSIMEK ÚJ RENDSZEREK KÉPZŐDNEK MINDEN NAPPAL DE A VILÁGRENDET VEZETŐ TORONYNAK -TORNYOKNAK AMIT MEGÉGETTEK A(HAMIS PRÓFÉTA) ÓRIÁS MADARAI, ÁLLNIUK KELL!

A_KEHELYTITKA_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

 ..6/93. A mohó főpapot rászedi becsvágya, Úgy fogja gondolni, semmi sem túl nagy számára: Őt és hírhozóit tökéletes csapdába ejtik, Ő, aki a fát vágja, mindent visszájáról lát. 1/50. A három vízjelből születni fog egy férfi Aki a csütörtököt teszi meg ünnepévé. Hírneve, dicsőítése, uralma és ereje nőni fog Tengeren és szárazföldön, bajt hozva a Keletnek 1/96. Egy férfinek az elvárás szerint le kell rombolnia a Templomokat és a szektákat, fantáziájának erejével. Ő inkább a szikláknak árt, mint az élőknek, A fülek ékes beszéddel lesznek megöltve. 5/56 A nagyon öreg pápa halálával, Egy jó korban lévő rómait választanak: Azt mondják róla, gyengíti a (szent)széket, Ám sokáig ül benne és konokul ragaszkodva. 5/79 A szent szertartás szárnyai leereszkednek, Egy nagy törvényhozó eljövetelével: Felemeli a szegényeket, zaklatja a lázadókat, Hozzá hasonló nem lesz a Földön. 6/70 A világ ura a nagy Chyren lesz, Nagyobb lesz, mint "Plus ultra", jobban szeretett, félt és rettegett: Híre és dicsősége az égnél is magasabbra emelkedik, Nagyon elégedett lesz egyetlen címmel: győztes.10/31. A szent Birodalom Németországba fog húzódni Az Arabok nyitott helyeket fognak találni. A szamarak is Carmaniába törekszenek, A kísérőket teljesen befedi a föld. 10/72. 1999-ben, a hetedik hónapban, Eljön az égből a rémület királya, Új életre kelti a mongolok nagy királyát. Akkor és előtte a Mars uralkodik. 73. A jelen időt a múlttal együtt Jupiter nagy embere fogja megítélni, A világ túl későn elégeli meg, És nyilvánítja becstelennek a jogtudó papság. 74. Elmúlván a nagy hetes szám éve, Tömegmészárlást fognak látni a Játékok idején, Nem messze a nagy ezredik év korától, Amikor ki fognak jönni sírjukból a lények. 75. Az annyira várt soha nem tér vissza Európába, Ázsiában fog feltűnni A liga egyik tagja, a nagy Hermésztől származó, S a kelet összes királya fölé fog nőni. 10/96. A tenger nevét viselő vallás győzni fog Adaluncatif fiának szektája ellen, A szánalmas makacs szekta félni fog, Az Aleph és Aleph által megsebzett két férfiútól 10/99. A farkas, az oroszlán, az ökör és szamár, A szelíd dámvaddal együtt végül a szelindekekkel, Nem hullák rájuk többé édes manna, Több éberséget és óvatosságot a szelindekekkel !

POPIVA.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://krisztusa.blog.hu/api/trackback/id/tr1004549845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása